Thema lessen

Thema lessen 2020: Intensief aan de slag met Verwijzen nieuwe datum volgt binnenkort!

Les 1: Zaterdagmiddag 13.30u.-15.00u.: Wil je dat jouw hond duidelijker aangeeft waar de geurbron zit? Ofwel dat hij duidelijker verwijst? Of wil je zelf beter worden in het lezen van je hond bij het verwijzen? Dan is deze themales interessant voor jou en je hond! We werken met oefeningen op maat en een stappenplan specifiek voor jou en jouw hond als team. Na deze intensieve les kun je thuis oefenen en je voorbereiden op de themales Verwijzing 2. 

Les 2: Zaterdagmiddag 2020 van 13.30u.-15.00u.: Je hebt hard geoefend na deelname aan verwijzing 1 in deze les ga je het verwijzen in diverse zoekopdrachten toepassen. Aan het eind van deze tweede thema les zal je zien dat je hond duidelijker verwijst en dat jij hem beter kunt lezen tijdens het verwijzen. 

Waar Op onze eigen trainingslocatie in Zuid-Limburg.  

Kosten Voor 2 lessen van 1,5 uur in een kleine groep, begeleiding door twee professionele instructeurs, max. 4 deelnemers met hond: €60,00 p.p.

Aanmelden of heb je vragen: neem dan contact met ons op. Je bent verzekerd van deelname na een bericht met bevestiging en ontvangst van betaling. Mocht het volzet zijn, dan kunnen we je op de reservelijst zetten.