Thema lessen

Thema lessen Intensief aan de slag met Verwijzen

Twee middagen van 13.30-15.00u.

Les 1 Wil je dat jouw hond duidelijker aangeeft waar de geurbron zit? Ofwel dat hij duidelijker verwijst? Of wil je zelf beter worden in het lezen van je hond bij het verwijzen? Dan is deze themales interessant voor jou en je hond! We werken met oefeningen op maat en een stappenplan specifiek voor jou en jouw hond als team. Na deze intensieve les kun je thuis oefenen en je voorbereiden op de themales Verwijzing 2. 

Les 2 Je hebt hard geoefend na deelname aan verwijzing 1 in deze les ga je het verwijzen in diverse zoekopdrachten toepassen. Aan het eind van deze tweede thema les zal je zien dat je hond duidelijker verwijst en dat jij hem beter kunt lezen tijdens het verwijzen. 

Waar Op onze eigen trainingslocatie in Kerkrade.  

Kosten Voor 2 lessen van 1,5 uur in een kleine groep (max. 3 deelnemers met hond), begeleiding door twee professionele instructeurs, €60,00 per deelnemer met hond.

Aanmelden of heb je vragen: neem dan contact met ons op. Je bent verzekerd van deelname na een bericht met bevestiging en ontvangst van betaling. Mocht het volzet zijn, dan kunnen we je op de reservelijst zetten.

Themamiddag Lijnhandling: een middag van 13.00u. – 16.00u., datum volgt

Hoe hanteer jij jouw lijn bij detectie? Impact, tips en aandachtspunten komen voorbij in deze praktische workshop. We beginnen met een stukje theorie waarna je dit in de praktijk gaat brengen met je eigen hond. In diverse oefeningen leer je je lijn beter hanteren, waardoor je je hond beter kunt begeleiden bij het zoeken naar de geur. Na een korte pauze zet je hetgeen je geleerd hebt in tijdens een uitdagend detectie circuit.


Waar
 Op onze eigen trainingslocatie in Kerkrade.  

Kosten Een les van 3 uur in een kleine groep (max. 3 deelnemers met hond), begeleiding door een professionele instructeur : €60,00 per deelnemer met hond.

Aanmelden of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Je bent verzekerd van deelname na een bericht met bevestiging en ontvangst van betaling. Mocht het volzet zijn, dan kunnen we je op de reservelijst zetten.